• صفحه اصلی
  • درباره رایمگ
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • صفحات نشریه
  • ارزیابی
  • آخرین شماره

    12
    شماره 12   دوره 4 تابستان 1403
    ارسال مقاله به نشریه

    شماره های پیشین

    • دوره 4
      • ✓ شماره 12 - تابستان 1403
      • ✓ شماره 11 - بهار 1403
    • دوره 3
      • ✓ شماره 10 - زمستان 1402
      • ✓ شماره 9 - پاییز 1402
      • ✓ شماره 8 - تابستان 1402
      • ✓ شماره 7 - بهار 1402
    • دوره 2
      • ✓ شماره 6 - زمستان 1401
      • ✓ شماره 5 - پاییز 1401
      • ✓ شماره 4 - تابستان 1401
      • ✓ شماره 3 - بهار 1401
    • دوره 1
      • ✓ شماره 2 - زمستان 1400
      • ✓ شماره 1 - پاییز 1400

    صفحات نشریه

    • •  معرفی نشریه
    • •  اصول اخلاقی انتشار نشریه و COPE
    • •  شناسنامه نشریه
    • •  ارزیابی
    • •  پایگاه استنادی علوم جهان در اسلام (ISC)
    • •  درباره ما
    • •  پایگاه مجلات تخصصی نور (noor mags)
    • •  پایگاه اطلاعات علمی جهاددانشگاهی (SID)
    • •  راهنمای نویسندگان
    • •  تعارض منافع
    • •  تعهدنامه مؤلف
    • •  اهداف و چشم انداز
    • •  راهنمای تدوین مقاله
    • •  بانك اطلاعات نشريات كشور مگ ايران (magiran)
    • •  سیویلیکا
    • تماس با نشریه

    مرور

    • •  شماره جاری
    • •  براساس شمارگان نشریه
    • • نمایه نویسندگان
    • •  براساس موضوعات
    • •  براساس نویسندگان
    OpenAccess Hamtajoo
  • ارزیابی

    فرآیند پذیرش مقاله

    1. ارسال مقاله از طریق سامانه نشریات
    2.  ارائۀ مقاله در شورای سردبیری و پذیرش یا رد اولیه و اطلاع به نویسنده
    3.  در صورت پذیرش، انجام مراحل ارزیابی و تأیید یا رد مقاله
    4.  در صورت مثبت‌بودن نظر داوران، ارائه نظر داوران به شورای سردبیری جهت اخذ تایید نهایی
    5.  ارسال مقاله برای نویسنده جهت انجام اصلاحات
    6.  دریافت مقاله اصلاح شده و تأیید یا رد اصلاحات
    7. درصورت تأیید نهایی، اطلاع‌رسانی به نویسنده

  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات رایمگ است.
حق نشر © 1404-1396

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره رایمگ| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • Ricest
  • عضویت/ ورود
  • email